Η Ακαδημία μας έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην προσπάθεια για την ανάδειξη ταλέντων, τα οποία στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της και θα λάμψουν στα ελληνικά και ευρωπαϊκά στάδια. Στο (πολεμικό εργαστήρι) που έχει στηθεί στο Μενίδι, διδάσκονται το άθλημα περίπου 200 παιδιά από 9 μέχρι 19 ετών.

Στις ανανεωμένες και ευρωπαϊκού επιπέδου πλέον εγκαταστάσεις στις Αχαρνές, ένα πολυμελές επιτελείο ειδικευμένων προπονητών και επιστημόνων προετοιμάζει τα αστέρια του αύριο. Οι Ακαδημίες του συλλόγου διανύουν ήδη τον όγδοο χρόνο πολύ καλής δουλειάς και αρκετοί  παίκτες της ομάδας  έχουν είδη κατακτησει πρωταθληματα και επαγγελματικές ζώνες.

  Έξι τμήματα διατηρεί η Ακαδημία μας

  • KIDS 1
  • KIDS 2
  • KIDS 3
  • KIDS 4
  • KIDS 5
  • KIDS 6

Οι αθλητές του συλλόγου διδάσκονται τα μυστικά των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών  σωστά από πολύ μικρή ηλικία.


Η ακαδημία των μικρών παιδιών !!!

Προσχολικό τμήμα Το προσχολικό τμήμα εστιάζει στην ανάπτυξη των κινητικών ικανοτήτων, της ισορροπίας και της βασικής δύναμης των παιδιών, χωρίς τη χρήση βαρών, σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας. Τα τμήματα μάλιστα, είναι σχεδιασμένα ώστε να εντάξουν τα παιδιά σε ένα περιβάλλον Σχολικής Αίθουσας (τάξης). Τα μαθαίνουν να αγαπούν τον αθλητισμό και την κίνηση και προετοιμάζονται για τις μελλοντικές επιτυχίες στη ζωή τους. Τα Προσχολικά τμήματα καλύπτουν ηλικίες από 3 έως 5 ετών (που μπορούν να πάνε μόνα τους τουαλέτα) και μια τυπική μορφή τους έχει ως εξής : ξεκινούν με μια διασκεδαστική εκπαίδευση στην τεχνική της ημέρας, συνεχίζουν με δυναμικό ζέσταμα, ακολουθεί ένα workout προσαρμοσμένο στην ηλικία τους και ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι της ημέρας! Κάθε τάξη διαρκεί περίπου 30 λεπτά και ενθαρρύνουμε τους γονείς να παρακολουθούν. Παιδικό τμήμα Το παιδικό τμήμα διδάσκει τη σωστή στάση και μηχανική του σώματος μέσα από λειτουργικές και αθλητικές ασκήσεις που αλλάζουν κάθε μέρα και εστιάζουν στην ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα μας, μαθαίνει όλα τα παιδιά να αγαπούν τον αθλητισμό, μέσα από ένα πρόγραμμα που μπορούν να επακολουθήσουν ΟΛΑ τα παιδιά. Κάθε παιδί καθοδηγείται στο επίπεδο που το αφορά , επιτρέποντας σε καθένα ξεχωριστά να βιώνει την πρόκληση και την επιβράβευση σε κάθε προπόνηση! Τα τμήματα αυτά εκπαιδεύουν τα παιδιά και τα προετοιμάζουν σωματικά, διδάσκοντας τους τις δέκα βασικές δεξιότητες του fitness (δύναμη, ισορροπία, συντονισμό, ευλυγισία, αντοχή, ταχύτητα, ευκινησία, ισχύ, καρδιοαναπνευστική αντοχή και ακρίβεια ) προετοιμάζοντας τα για την ίδια τη ζωή! Τα τμήματα του παιδικού καλύπτουν ηλικίες από 5 έως 12 και μια τυπική μορφή τους έχει ως εξής : ξεκινούν με ένα δυναμικό ζέσταμα, συνεχίζουν με ανάπτυξη δεξιοτήτων στην τεχνική της ημέρας και ακολουθεί ένα workout και ένα παιχνίδι που προκαλεί τις δεξιότητες τους. Κάθε τάξη διαρκεί 45 λεπτά.